Hedens fotvård

Vi är medlemmar i Sveriges medicinska fotterapeuter. Har ett godkännande av miljö och hälsa att vår klinik följer socialstyrelsens hygienkrav… Allt för din trygghet

Hedens fotvård har funnits på Engelbrektsgatan i Göteborg sedan 90-talet och idag bedrivs verksamheten av två diplomerade medicinska fotterapeuter.

I medicinsk fotvårdsbehandling ingår analys av foten där vi tittar på gångmönster och eventuella felbelastningar. Vi hjälper dig med goda råd i skoval och kan erbjuda inlägg. Besväras du av liktornar, nageltrång, vårtor, nagel/ fotsvamp, förtjockade naglar eller hudsprickor hjälper vi dig med detta. Vi tar hand om dig och dina fötter.

Med regelbunden fotvård kan många fotrelaterade problem förebyggas. Fotskador som skett tidigare i livet ex. idrottsskador, kan ge fotproblem. Det finns även många fotrelaterade sjukdomar och vi har god kunskap om hur diabetes, reumatism, hudsjukdomar som ex. psoriasis kan påverka fötterna. Vi ger dig ett professionellt omhändertagande och gör vårt bästa att hjälpa dig på bästa sätt.

Vi som driver Hedens fotvård

Vi som driver Hedens fotvård heter Marie Söderling och Annika Eklund Samuelsson. Vi är utbildade undersköterskor och pedagoger i botten och dessutom diplomerade medicinska fotterapeuter, utbildade på yrkeshögskola. Utbildningen har gett oss goda kunskaper om fotens uppbyggnad, funktion och biomekanik, liksom mikrobiologi, vårdhygien, fot och sårvård, anatomi och fysiologi och vårdvetenskap. Som kvalificerad yrkesutbildning ligger en stor del av utbildningen i form av praktiskt lärande på flertalet fotkliniker, vårdcentraler och lasarett.

Vårt mål är att på bästa möjliga sätt bemöta våra kunder med omtanke och värme och erbjuda professionell behandling.

  • Trygghet för kunden

  • Behandlingsförsäkring

  • Medlem i Sveriges medicinska fotterapeuter

  • Förebyggande och behandlande

  • Bra läge mitt i city

  • Lugn och avslappnande klinik

  • Professionellt bemötande

  • Sveriges fotterapeuter

Annika Eklund Samuelsson

Marie Söderling

Hedens Fotvård i GP

Läs våra tips om hur du tar hand om din fötter